In de praktijk wordt samengewerkt met andere disciplines in de eerste en tweede lijn: apotheek, fysiotherapeut, dermatoloog, diĆ«tist, diabetisch verpleegkundige, Praktijk ondersteuner GGZ, longverpleegkundige, cardioloog en longarts.

Op vrijdag is de cardioloog, dr Frederiks en op dinsdag de longarts, dr vd Berg van het HMC werkzaam in de praktijk.

Wij hechten grote waarde aan een persoonlijk contact met de specialisten. Veelal kennen wij hen en zij ons. Zo weten wij naar wie wij u, zo nodig, doorverwijzen en kunnen wij u daarin goed adviseren.

Cardioloog Dhr. dr. J. Frederiks

Voor alle inwoners in Voorburg is het mogelijk om in het Gezondheidscentrum op de Savallelaan een afspraak te maken bij cardioloog Dr. J. Frederiks. Dr. Frederiks is cardioloog in het HMC. Hij houdt iedere vrijdag spreekuur in het gezondheidscentrum op de Savallelaan. U dient hiervoor een verwijzing van uw eigen huisarts te krijgen.

Alvorens u de afspraak heeft bij Dr. Frederiks, wordt er eerst een hartfilmpje bij u gemaakt. Eventuele verdere onderzoeken die nodig worden geacht zal Dr Frederiks met u afspreken.

Longarts dr. J. van den Berg

Longarts dr. Van den Berg doet op dinsdag spreekuur in het gezondheidscentrum aan de Savallelaan. Hij is sinds 2001 werkzaam in het HMC.
De aandachtsgebieden van dokter Van den Berg zijn: Slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen en COPD.